Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Μαθημάτων
με τον Dr Joe Dispenza

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δημιούργησε τη ζωή σου όπως ακριβώς την θέλεις
και κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Η αποδεδειγμένη μέθοδος του Dr Joe Dispenza για να ελέγξεις τις σκέψεις, την ενέργεια και τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις τη ζωή σου, ακριβώς έτσι όπως την θέλεις!

Στα εισαγωγικά μαθήματα γνώρισες τη δύναμη που έχουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου στη δημιουργία της πραγματικότητας που ζεις. Είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση για να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο συνειδητότητας και δημιουργίας στη ζωή σου;

Αν είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς, να ξεπεράσεις τους συναισθηματικούς εθισμούς και τις αρνητικές σκέψεις που έχεις προγραμματίσει το μυαλό σου να αναπαράγει, να θεραπεύσεις την υγεία σου και να γίνεις ένας “μαγνήτης” θετικής ενέργειας, ευτυχίας και ζωτικότητας, τότε αυτό το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα γίνει ο οδηγός στη νέα σου ζωή!

Προσφορά για λίγες μόνο ημέρες

ΜΟΝΟ 299€

έναντι της αρχικής τιμής

699€

…με απεριόριστη πρόσβαση στο πρόγραμμα, για πάντα!

Δυνατότητα πληρωμής και σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις

Τι θα λάβεις στο Προχωρημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Dr Joe Dispenza:

Πρακτικά εργαλεία που θα σου επιτρέψουν να αλλάξεις τη ζωή σου και να διατηρήσεις ένα υγιές μυαλό και σώμα

Τα εφόδια που θα σε βοηθήσουν “να ξεκλειδώσεις” τη ροή της ζωής σου και να προετοιμαστείς για ένα νέο μέλλον

Οδηγίες για το πώς να αξιοποιήσεις την ανώτερη ενέργεια σου και να σχεδιάσεις το νέο σου μέλλον 

Μέχρι σήμερα, το περιεχόμενο αυτού του προγράμματος προοριζόταν μόνο για τους συμμετέχοντες των Advanced Workshops του Dr Joe Dispenza. Τώρα μπορείς κι εσύ
να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτή τη γνώση!

Ο Dr Joe Dispenza συνηθίζει να παρουσιάζει περιστατικά απλών ανθρώπων που καταφέρνουν να πάρουν τα ηνία του πεπρωμένου τους και να θεραπευτούν από σωματικούς και συναισθηματικούς πόνους, ανεξήγητες ή ανίατες ασθένειες. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις ζωντανά τις μαρτυρίες αντρών και γυναικών που ακολούθησαν τη μέθοδο και τις τεχνικές του Dr Joe και άλλαξαν μια για πάντα τη ζωή τους. Γίνε εσύ το παράδειγμα που θα εμπνεύσει την αλλαγή σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους!

Επαναπροσδιορίζοντας Το Πεπρωμένο Σου
7 Βήματα Για Τη Νέα Σου Ζωή

Σε αυτό το συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ο Dr Joe Dispenza θα σου δείξει τον τρόπο να αντιλαμβάνεσαι και να αξιοποιείς την έμφυτη δύναμή σου να αλλάζεις κάθε πτυχή της ζωής σου!

Γνωρίζεις ήδη για τη δουλειά του Dr Joe; Τότε δεν θα εκπλαγείς από τις αναφορές του στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και μελέτες. Από την ανάλυση της νευροπλαστικότητας μέχρι την μελέτη της ύλης και της ενέργειας, θα μάθεις πώς να αποκτάς πρόσβαση σε έναν άπειρο αριθμό διαστάσεων, καθεμιά από τις οποίες περιέχει μια διαφορετική δυνητική πραγματικότητα. Μετά από αυτό, θα μπορέσεις να επιλέξεις όποια πραγματικότητα επιθυμείς. Ακριβώς, μπορείς να επιλέξεις το παρόν και το μέλλον σου! Μπορείς να θεραπεύσεις ό,τι χρειάζεται να θεραπευτεί, να αλλάξεις ό,τι χρειάζεται αλλαγή, να βρεις την ισορροπία και να δημιουργήσεις την πραγματικότητα των ονείρων σου.

Προσφορά για λίγες μόνο ημέρες

ΜΟΝΟ 299€

έναντι της αρχικής τιμής

699€

…με απεριόριστη πρόσβαση στο πρόγραμμα, για πάντα!

Δυνατότητα πληρωμής και σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις

Θεματολογία Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή

Ο Dr Joe θα σε προετοιμα΄σει για το ταξίδι σου στο κβαντικό πεδίο και σε εισάγει στην ουσιαστική αλήθεια που αποτελεί τον πυρήνα του έργου του: Έχεις τη δύναμη να αλλάξεις κάθε πτυχή της ζωής σου, αλλάζοντας τη σκέψη σου.

Κεφάλαιο 2: Το ενοποιημένο πεδίο

Μάθε πώς να αποκτάς πρόσβαση στο ενοποιημένο πεδίο. Σε αυτό το πρωτοποριακό μάθημα, ο Dr Joe θα σου δείξει πώς να αντιλαμβάνεσαι και να συνειδητοποιείς τη θεϊκή ροή και πώς να τη χρησιμοποιείς για να χαράσσεις το δρόμο προς το μέλλον σου.

Κεφάλαιο 3: Προγραμματίζοντας τα ενεργειακά κέντρα

Τα ενεργειακά σου κέντρα αποτελούν βασικό μέρος της “θεραπευτικής ανατομίας”. Το καθένα έχει τη δική του συχνότητα, ενέργεια και χημεία, τη δική του συνείδηση, καθώς και συγκεκριμένες ορμόνες και αδένες που του αντιστοιχούν. Σε αυτό το κεφάλαιο θα μάθεις πώς να επαναπρογραμματίζεις τα ενεργειακά σου κέντρα!

Κεφάλαιο 4: Ξεπέρασε τον εαυτό σου

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθεις πώς αναπτύσσεται ο εγκέφαλος και πώς επεξεργάζεται τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των συναισθημάτων και των εμπειριών. Η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ του συνειδητού και του υποσυνείδητου νου, μαζί με τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος ανταποκρίνεται στο στρες, σε καθιστά ικανό να ελέγχεις το ίδιο σου το μέλλον.

Κεφάλαιο 5: Χώρο-χρόνος και χρόνο-χώρος

Σε αυτό το κεφάλαιο θα εμβαθύνουμε στη κβαντική φυσική! Μαζί, θα αναπτύξουμε περαιτέρω το μοντέλο της ύλης ενάντια στην ενέργεια και θα ανακαλύψουμε νέες πραγματικότητες που υπήρχαν πάντα γύρω μας, όμως τώρα μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία του, ο Dr Joe μπορεί να εξηγήσει ακόμα και τις πιο δύσκολες έννοιες, με τον πιο κατανοητό τρόπο!

Κεφάλαιο 6: Θυμήσου το μέλλον

Είμαστε ΄έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι και να δημιουργήσουμε το μέλλον μας! Σε αυτό το κεφάλαιο, ο Dr Joe θα σου παρουσιάσει δύο σπουδαία εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πραγματικότητα τη ζωή που θέλεις. Καθένα από αυτά τα εργαλεία εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό και έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε πολυάριθμα προχωρημένα εργαστήρια.

Κεφάλαιο 7: Διάλεξε τον εαυτό σου

Στο τελευταίο κεφάλαιο, ο Dr Joe εξηγεί πώς μπορείς να ενσωματώσεις την δουλειά που έκανες σε όλα τα προηγούμενα κεφάλαια, κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, στην πολυάσχολη ζωή σου. Μάθε πώς να αποφεύγεις με ασφάλεια τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις όταν ενσωματώνεις τις διδασκαλίες στην καθημερινή σου ζωή.

Προσφορά για λίγες μόνο ημέρες

ΜΟΝΟ 299€

έναντι της αρχικής τιμής

699€

…με απεριόριστη πρόσβαση στο πρόγραμμα, για πάντα!

Δυνατότητα πληρωμής και σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις

Παρακάτω θα δεις αναλυτικά τα περιεχόμενα του πακέτου

Με την απόκτηση του εκπαιδευτικού πακέτου θα λάβεις απεριόριστη πρόσβαση σε αποκλειστικό, bonus περιεχόμενο που θα σε υποστηρίξει πλήρως στο εσωτερικό σου ταξίδι.
Επαναπροσδιορίζοντας Το Πεπρωμένο Σου
Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με 7 κεφάλαια, 33 συνεδρίες και πάνω από 14 διδακτικές ώρες με τον Dr Joe Dispenza

(με υπότιτλους στα Ελληνικά και με ελληνική μεταγλώττιση)
749 €
Βιβλίο Ασκήσεων: Επαναπροσδιορίζοντας Το Πεπρωμένο Σου
Το Βιβλίο Ασκήσεων περιλαμβάνει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο 44 σελίδων που θα σε καθοδηγήσει σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με επιπρόσθετες ασκήσεις, πρακτικές εφαρμογές και περιλήψεις των μαθημάτων.
(στα Ελληνικά)
49 €
Ηχητικά αρχεία
Κατέβασε όλα τα μαθήματα, τις ασκήσεις και τους διαλογισμούς του Dr Joe Dispenza ως ηχητικά αρχεία στη συσκευή σου για να μπορείς να τα ακούς εν κινήσει, όποτε θέλεις, όπου κι αν βρίσκεσαι!
(στα Ελληνικά και τα Αγγλικά)
49 €
Διαλογισμός: Ενεργοποίηση των Ενεργειακών Κέντρων – Μέρος 1ο
Σε αυτό τον διαλογισμό, υπό την καθοδήγηση του Dr Joe Dispenza, θα επιχειρήσεις να εφαρμόσεις στην πράξη την αποδεδειγμένη μέθοδό του, ξεκινώντας να ελέγχεις τις σκέψεις, την ενέργεια και τα συναισθήματά σου, έχοντας πρώτα σχηματίσει μια συγκεκριμένη πρόθεση και ένα ξεκάθαρο όραμα για αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις.
(με υπότιτλους στα Ελληνικά και με ελληνική μεταγλώττιση)
25€
Διαλογισμός: Ενεργοποίηση των Ενεργειακών Κέντρων – Μέρος 2ο
Σε αυτό τον διαλογισμό, και αφού έχεις παρακολουθήσει τα απαιτούμενα μαθήματα, ο Dr Joe Dispenza θα σε βοηθήσει να εξελίξεις την τεχνική σου και να εμβαθύνεις στα ενεργειακά σου κέντρα, προσεγγίζοντας έναν άπειρο αριθμό διαστάσεων, εκεί που κάθε πραγματικότητα είναι υπαρκτή.
(με υπότιτλους στα Ελληνικά και με ελληνική μεταγλώττιση)
25€
Διαλογισμός: Συντονισμός Σε Νέες Δυνατότητες
Σε αυτόν το δυναμικό διαλογισμό, ο Dr Joe Dispenza θα σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα στον τρόπο που μπορείς να συντονίσεις την ενέργειά σου σε ανώτερα επίπεδα, δημιουργώντας την πραγματικότητα που προσδοκείς.
(με υπότιτλους στα Ελληνικά και με ελληνική μεταγλώττιση)
25 €
Ο Dr Joe Dispenza στο HEAL summit 2023 και στο flow! summit 2023
Δες την αποκαλυπτική παρουσίαση του Dr Joe Dispenza για τις νέες θεραπευτικές μεθόδους της εποχής μας, όπως παρουσιάστηκε στο συνέδριο του HEAL summit 2023, αλλά και τη συμμετοχή του στο συνέδριο του flow! summit 2023 στο οποίο εξηγεί τη βαθύτερη έννοια της ζωής σε κατάσταση ροής.
(με υπότιτλους στα Ελληνικά)
89 €
Ντοκιμαντέρ με τον Dr Joe Dispenza: Υπερ-Φυσικός Νους – Η Επιστήμη της Μεταμόρφωσης
Σε αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ, ο Dr Joe Dispenza αναλύει τις εξηγήσεις που δίνει η Νευροεπιστήμη σε υπερ-φυσικά φαινόμενα, όπως το φαινόμενο της αυτοθεραπείας ή της αλλαγής που συμβαίνει στον ανθρώπινο οργανισμό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

(με υπότιτλους στα Ελληνικά)
149 €
“3 Amigos Talk” Συνέντευξη με τον Dr Joe Dispenza, τον Gregg Braden και τον Bruce Lipton
Τρεις κορυφαίοι επιστήμονες της εποχής μας θα μιλήσουν για την έμφυτη δύναμη του ανθρώπου να δημιουργεί την πραγματικότητα στην οποία ζει και τις απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτει για να το πετύχει.
(με υπότιτλους στα Ελληνικά)

79 €
Bonus: Μουσική Διαλογισμού
Τέσσερα μουσικά κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις στον διαλογισμό σου, από τον Martin Kirkhaug.
30 €
Bonus: MindMovie App
Απεριόριστη πρόσβαση σε 6 ταινίες από το MindMovie, την εφαρμογή του Dr Joe Dispenza, που επικεντρώνονται σε διαφορετικούς τομείς της ζωής.
(με υπότιτλους στα Ελληνικά)
147 €
Αποκλειστικό! Ο Dr Joe Dispenza απαντά στις ερωτήσεις σου
Σε αυτή την αποκλειστική συνεδρία απευθύνουμε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων προς τον Joe Dispenza και λαμβάνουμε άμεσες απαντήσεις!
147 €

Συνολική αξία

1563€

Αρχική τιμή

699 €

Προσφορά Νοεμβρίου

299€

Προσφορά για λίγες μόνο ημέρες

ΜΟΝΟ 299€

έναντι της αρχικής τιμής

699€

…με απεριόριστη πρόσβαση στο πρόγραμμα, για πάντα!

Δυνατότητα πληρωμής και σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις

Μερικά από τα πιο δυναμικά σημεία του προγράμματος

Διαλογισμός 1

Συντονισμός σε νέες δυνατότητες

Οι σκέψεις είναι η γλώσσα του εγκεφάλου και τα συναισθήματα είναι η γλώσσα του σώματος. Όπως τα κύματα ενός σήματος είναι πολύ πιο ισχυρά όταν είναι συνεκτικά, το ίδιο ισχύει και για εσένα, όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι ευθυγραμμισμένα. Επομένως, όταν κρατάς σαφείς, εστιασμένες σκέψεις για τον σκοπό σου, συνοδευόμενες από την συναισθηματική σου δέσμευση, εκπέμπεις ένα ισχυρότερο ηλεκτρομαγνητικό σήμα που σε έλκει προς μια πιθανή πραγματικότητα που ταιριάζει με αυτό που θέλεις.

Όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν στο κβαντικό πεδίο υπάρχουν στην παρούσα στιγμή, ηλεκτρομαγνητικά. Υπάρχει η δυνατότητα να είσαι υγιής, πλούσιος, ευτυχισμένος, γαλήνιος και πολλές ακόμα εκφάνσεις. Αυτός ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις συνεκτικά μοτίβα εγκεφαλικών κυμάτων, να αλλάξεις την κατάσταση της ύπαρξής σου και να αλλάξεις την ενέργειά σου ώστε να ταιριάζει με τις δυνατότητες που επιθυμείς!

Διαλογισμός 2

Ενεργοποιώντας τα Ενεργειακά Κέντρα I

Τα πάντα στο γνωστό μας σύμπαν αποτελούνται από φως και πληροφορίες ή ενέργεια και συνείδηση. Τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας είναι κέντρα πληροφοριών. Κάθε κέντρο περιέχει ένα πλέγμα νευρώνων που συσχετίζεται με έναν συγκεκριμένο αδένα στο σώμα μας. Κάθε φορά που αυτά τα πλέγματα νευρώνων γίνονται ασυνεπή, είναι επειδή υπάρχει ασυνέπεια στον εγκέφαλο. Όταν συμβαίνει αυτό, τα πλέγματα των νευρώνων αρχίζουν να αλλάζουν την ορμονική έκφραση και τη νευρική αγωγιμότητα των αντίστοιχων οργάνων, ιστών και κυττάρων σε όλο το σώμα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του καθοδηγούμενου διαλογισμού, θα αρχίσεις να ενεργοποιείς το αυτόνομο νευρικό σου σύστημα, έτσι ώστε τα ενεργειακά κέντρα του σώματός σου να βρίσκονται σε μεγαλύτερη ισορροπία και το ενεργειακό πεδίο γύρω από το σώμα σου να είναι επίσης ισορροπημένο.

Διαλογισμός 2

Ενεργοποιώντας τα Ενεργειακά Κέντρα I

Τα πάντα στο γνωστό μας σύμπαν αποτελούνται από φως και πληροφορίες, ή ενέργεια και συνείδηση. Τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας είναι κέντρα πληροφοριών. Κάθε κέντρο περιέχει ένα πλέγμα νευρώνων που συσχετίζεται με έναν συγκεκριμένο αδένα στο σώμα μας. Κάθε φορά που αυτά τα πλέγματα νευρώνων γίνονται ασυνεπή, είναι επειδή υπάρχει ασυνέπεια στον εγκέφαλος. Όταν συμβαίνει αυτό, τα πλέγματα των νευρώνων αρχίζουν να αλλάζουν την ορμονική έκφραση και τη νευρική αγωγιμότητα των αντίστοιχων οργάνων, ιστών και κυττάρων σε όλο το σώμα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του καθοδηγούμενου διαλογισμού, θα αρχίσεις να ενεργοποιείς το αυτόνομο νευρικό σου σύστημα, έτσι ώστε τα ενεργειακά κέντρα του σώματός σου να βρίσκονται σε μεγαλύτερη ισορροπία και το ενεργειακό πεδίο γύρω από το σώμα σου να είναι επίσης ισορροπημένο.

Διαλογισμός 3

Ενεργοποιώντας τα Ενεργειακά Κέντρα IΙ

Εμβαθύνοντας στη διδασκαλία των ενεργειακών κέντρων, ο Dr Joe μας εξηγεί τη χρήση συμβόλων που αντιπροσωπεύουν νέες πληροφορίες ή νέες οδηγίες. Είτε θέλεις να δημιουργήσεις μια νέα εμπειρία στη ζωή σου είτε να θεραπεύσεις ένα τμήμα του σώματός σου, ο Dr Joe θα σε καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια αυτού του διαλογισμού για να δημιουργήσεις συναρπαστικές αλλαγές!

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δεν είσαι σίγουρος αν αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ε΄σενα; Μπορείς να το δοκιμάσεις!
Δοκίμασε το πρόγραμμα για 14 ημέρες και αν διαπιστώσεις πως δεν σε ικανοποιεί, θα λάβεις τα χρήματα σου πίσω.
Χωρίς αιτιολόγηση, χωρίς δεσμεύσεις!

Ευέλικτα Πλάνα Πληρωμής

Απόκτησε απεριόριστη πρόσβαση στο πρόγραμμα για πάντα, πληρώνοντας σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις

Δεν μπορείς να έχεις ένα νέο μέλλον όσο ζεις στο παρελθόν.
Είναι απλά αδύνατον.

Dr Joe Dispenza

Ποιος είναι ο Dr Joe Dispenza;

Το πάθος του Dr Joe έγκειται στη διασταύρωση των πιο πρόσφατων ευρημάτων της νευροεπιστήμης, της επιγενετικής και της κβαντικής φυσικής ως προς την αυτοθεραπεία του ατόμου. Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιεί αυτές τις γνώσεις για να διδάξει στους ανθρώπους πώς να θεραπεύουν το σώμα τους από φαινομενικά ανυπέρβλητες ασθένειες, να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους και να εξελίσσουν τη συνείδησή τους.

Από το 2010, συνεργάζεται με επιστήμονες και πανεπιστήμια της Αμερικής, πραγματοποιώντας εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τις επιδράσεις που έχει ο διαλογισμός στον ανθρώπινο εγκέφαλο και το σώμα. Κατά τη διάρκεια των προχωρημένων εργαστηρίων του σε όλο τον κόσμο, η ομάδα του έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 12.000 εγκεφαλογραφήματα και 8.000 μετρήσεις της μεταβλητότητας του καρδιακού ρυθμού (HRV) σε μια προσπάθεια να συσχετίσει τις επιδράσεις που έχουν τα συνεχή αυξημένα συναισθήματα και η αυτορρύθμιση στη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, την ανοσολογική απόκριση και τη συνολική υγεία νου-σώματος. Ο ίδιος και η ομάδα του έχουν επίσης μελετήσει τη γονιδιακή έκφραση, τη ρύθμιση των πρωτεϊνών, την ανοσολογική απόκριση, τις μεταβολές των νευροδιαβιβαστών, το μήκος των τελομερών και τις μεταβολές των βιοενεργών κυτταρικών μεταβολικών σωματιδίων τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους διαλογιστές.

Ως συγγραφέα, ερευνητή, λέκτορα και εταιρικό σύμβουλο, η έρευνα του Dr Joe τον οδήγησε στην ανάπτυξη μιας πρακτικής φόρμουλας που βοηθά τους ανθρώπους να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.

"Ο Dr Joe Dispenza είναι επιστήμονας, συγγραφέας και ένας σύγχρονος μυστικιστής... Με απλό, ευθύβολο και κατανοητό ύφος έχει συνθέσει σε έναν ενιαίο τόμο τις παραδειγματικές ανακαλύψεις της κβαντικής επιστήμης και τις βαθιές διδασκαλίες που οι ειδήμονες του παρελθόντος αφιέρωσαν ολόκληρη τη ζωή τους για να κατακτήσουν. "

— Gregg Braden, New York Times best-selling author of Human by Design and The Divine Matrix