Η αγορά σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έγινες μέλος της οικογένειας της younity!

Τι χρειάζεται να ξέρεις πριν ξεκινήσεις

Διάβασε προσεκτικά τις πληροφορίες αυτής της σελίδας και ακολούθησε τις οδηγίες.

Αν είναι η πρώτη φορά που αγοράζεις κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη younity, τότε σύντομα θα λάβεις ένα email με τα προσωπικά σου στοιχεία εισόδου ώστε να συνδεθείς στην πλατφόρμα μας και να ξεκινήσεις να παρακολουθείς τα μαθήματα.

Αν έχεις ήδη αγοράσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη younity στο παρελθόν, τότε ισχύουν τα παλιά στοιχεία εισόδου για την πλατφόρμα μας. Συνδέσου στο προφίλ σου και θα βρεις εκεί το νέο πρόγραμμα που μόλις αγόρασες!

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν έλαβες κανένα email από εμάς;

Βεβαιώσου ότι έλεγξες τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα (Spam). Αν χρησιμοποιείς Gmail, έλεγξε τον φάκελο “Προσφορές”. Αποθήκευσε τη διεύθυνσή μας (greece@younity.one) στις επαφές σου για να είσαι σίγουρος ότι τα μηνύματά μας δεν θα καταλήξουν στο φάκελο με τα Ανεπιθύμητα.

Εξακολουθείς να μην έχεις λάβει κανένα email από εμάς αφότου έλεγξες και τους παραπάνω φακέλους;

Αν δεν έχεις λάβει κανένα email μετά από μία ώρα, επικοινώνησε μαζί μας στο greece@younity.one

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση στο πρόγραμμα;

Με την αγορά του προγράμματος έχεις εξασφαλίσει απεριόριστη πρόσβαση στα μαθήματα. Μπορείς να τα δεις όποτε θέλεις, όπου κι αν βρίσκεσαι, όσες φορές θέλεις! 

Μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα όποτε θέλω;

Ναι, μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα θα δημοσιεύουμε νέο υλικό κάθε εβδομάδα. Μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα που δημοσιεύουμε όποτε θέλεις εσύ και τα να επαναλάβεις όσες φορές το επιθυμείς!

Πότε θα γίνουν διαθέσιμα τα μαθήματα;

Θα δημοσιεύουμε νέο υλικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για να ενημερωθείς για τις ακριβείς ημερομηνίες δημοσίευσης των μαθημάτων πρέπει να συνδεθείς στην πλατφόρμα μας εδώ και να κάνεις κλικ στην κατηγορία “Τα πρώτα σου βήματα” > “Χρονοδιάγραμμα”.

Πλήρωσα με τραπεζική κατάθεση - Τι θα γίνει τώρα;

Θα λάβεις από εμάς ένα email επιβεβαίωσης της πληρωμής σου καθώς και τα προσωπικά σου στοιχεία εισόδου, ώστε να συνδεθείς στην πλατφόρμα μας και να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 3-5 εργάσιμες ημέρες, κάτι που εξαρτάται από την τράπεζα που έχεις επιλέξει.